Един от собствениците на ЦСКА Иво Иванов заяви, че футболистите на "червените" са "най-добрите" и нарече старши треньора Милен Радуканов - "откритие за ЦСКА".

"Искам да благодаря на фирма "Онтарио" за грижите, които положи за терена на "Българска армия". Много сме доволни и според мен това е един от най-добрите терени в "А" група. Нямаме много терени, наложи се да играем повече мачове на този и той вече бе изхабен. Ние обаче решихме да съживим тревата, за да може отборът ни да разкрие в пълна степен качествата си, да играе по-техничен футбол и да носим удоволствие на нашите фенове", заяви пред "Канал 3" Иво Иванов.

"Вярваме, че нашите футболисти са най-добрите, а Милен Радуканов е откритие за ЦСКА, но дали е подписал нов договор - трябва да питате ръководството", каза още босът, като изрази надежда, че парите, които са похарчени за ремонта на "Армията" ще бъдат приспаднати от дълговете на клуба към МФВС: "Нашата идея е в рамките на 2-3 години всички седалки да бъдат подменени, да се направи основен ремонт и стадионът да се превърне в един от най-добрите за рамките на България. Нормална практика навсякъде е парите за ремонта, които дадохме за "Българска армия" да бъдат приспаднати от дълговете ни към Министерството на физическото възпитание и спорта за наема на стадиона, все пак съоръжението е публична, държавна собственост. Очакваме господин Свилен Нейков да оцени какво е направено за стадиона и просто част от дълга ни да се приспадне заради ремонта. Ремонтът на стадиона е към края си, забавихме го заради това, че бяхме неправилно наказани с един мач лишаване от домакинство. Бяхме в състояние да играем на "Българска армия" и срещу Калиакра, но така или иначе смятам, че на 1 април на шега или не на шега ще играем вече на нашия си стадион", продължи Иванов.

"За инцидента на "Герена" мога да кажа само, че тези, които предизвикаха неприятностите са 30-40 човека, които можеха да бъдат отстранени, а не да бъде изхвърлена цялата публика. Това не бяха феновете на ЦСКА, винаги може да има провокации, но само вандалите трябваше да бъдат отстранени и двубоят да завърши нормално за истинските привърженици на ЦСКА", завърши босът на "армейците". /БЛИЦ