Членът на Управителния съвет на ЦСКА Иво Котев призова медиите да дадат спокойствие на отбора по време на първата част от зимната подготовка. Според него няма да има футболисти, които да напуснат заради финансови проблеми.
 
„Александър Тодоров е човекът, който говори за финансите в клуба. Не очаквайте да кажа нещо по въпроса. Не мисля, че ще има дезертьори, които да напуснат заради финансите“, заяви Котев на първото събиране на „червените“ за 2015 г.
 
„Играчите на ЦСКА минават прегледи, за които сте информирани. Всичко е по график. Тези два дни ще продължат изследванията. На 7 януари заминаваме за Турция. Ще помоля до 21 януари да не безпокоите отбора в първата част от подготовката, за да натрупаме нужната база и сезонът да е по-лек. Футболистите, които бяха контузени, ще започнат подготовка с отбора, но доколко наравно с останалите, ще каже Стойчо Младенов”, допълни шефът в ЦСКА.
 
„В следващите дни ще обявим официално как вървят нещата с трансферите – входящи и изходящи. Всички контролни срещи в Турция ще бъдат качени в сайта. Няма да обявяваме предварително, а чак когато бъдат подписани договорите,” коментира Котев.
 
„Разговарял съм с Тончи Кукоч. По неговия случай няма нищо ново. Не мисля, че има притеснения за него“, обяви членът на Управителния съвет.
 
Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите