Иво Тонев даде първата си официална пресконференция като ръководител в “Левски”. Както е известно, той беше освободен от управата на Локомотив (София) и днес говори като шеф на “сините”.

“От днес аз съм председател на Управителния съвет на “Левски” и изпълнителен директор. Няма да има никакви съществени промени в ръководството на “Левски”. Георги Иванов и Константин Баждеков остават на същите позиции, на които са в момента. Изчетох и се наслушах на какви ли не приказки, че не се разбираме, че има битка за власт и какво ли още не. Битка за власт няма, няма и да има, тъй като нещата са пределно ясни. От днес нататък отговорност за всичко, което се случва в “Левски”, ще нося аз”, бяха първите думи на Иво Тонев на днешния брифинг.

“Нямам проблем да работя с Георги Иванов и Баждеков, но като цяло управлението ще бъде в мои ръце. Георги Иванов е човекът, с когото ще коментираме селекцията. На него ще разчитам, когато става въпрос за първия отбор или школата. Баждеков е човекът, който ще отговаря за финансовата стабилност за клуба. Аз обаче съм човекът, който ще изисква какво и как да се случва”, допълни новият силен човек в “Левски”.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ