Изпълнителният директор на “Левски” Иво Тонев заяви, че няма как да се радва след такъв сезон, независимо, че “сините” победиха с 6:1 Видима Раковски и се изкачиха на 3-о място в “А” група.

”Разбира се, че не е нормално да се борим за третото място, не видях и феновете да се радват. Няма как и да са радостни след такъв сезон, в който допуснахме много колебливи мачове. Сега ни предстои обаче мач със Светкавица, който трябва да спечелим, за да играем в Европа, но това не е целта на “Левски””, заяви шефът на “сините” след края на двубоя.

„Сега ме интересува само да направим силна селекция и “Левски” отново да е най-добрият в България през другия сезон. Ще има нови попълнения, засега не искам да казвам нищо, Батков е съгласен с идването на Станислав Ангелов. Целта ни с Илиан е да направим Левски най-добрият отбор в България във всяко едно отношение. Илиан Илиев, заедно с Дончо Донев и мен правим селекцията, като разбира се и други от скаутите ще дават предложения. Новите ще бъдат само и предимно чужденци, има и две наши имена”, сподели още Тонев.

„Вече сме взели решение за Тони Калво и Христо Йовов и ще говорим с тях веднага на следващия ден след последния ни мач”, заяви за финал Иво Тонев.