Изпълнителният директор на Локомотив (София) Иво Тонев бе радостен след успеха с 3:0 над Сливен в мач от 13-ия кръг на “А” група.

“Демонстрирахме отличен футбол, 3:0 е добър резултат. Момчетата играха правилно, с настроение, с агресия. Поздравявам и гостите от Сливен, не стояха прибрани, за да стане грозен мач. На мен много ми се иска така да играем и в Ловеч. Искам да отидем и да се надиграваме на добър терен, и който е по-добър, да спечели”, коментира Иво Тонев след края на двубоя.

“Ние сме отборът с най-много получени картони, говорехме преди началото на сезона, но наистина, лесно ни дават картони. В един момент ще ни тежат, но се надявам да се справим, когато част от играчите излязат от строя. Иска ми се в края на сезона да сме с 31 точки”, допълни шефът.

“Първенството ни е интересно, колкото на някои да не им се вижда така. На фона на държавата, състоянието на стадионите и всичко останало, наистина шампионатът е интересен. Иска ми се да има феърплей до края и бъдете сигурни, че ще има интерес до последния кръг напролет. Играем добре на Националния стадион, защото теренът е добър, разполагаме с бързи футболисти. Не искам да се връщам на мача във Варна - отвратителен терен, който ми напомня на този на Беласица (Петрич). Такъв терен не помага и на Черно море, въпреки че залагат на силовия футбол”, завърши Тонев./БЛИЦ