"Левски тренира без тримата си основни футболисти Владимир Гаджев, Кристовао Рамос и Димитър Везалов.

Гаджев страда от болки в кръста и не се появи на първото занимание на "сините" за седмицата, а при Везалов се е получило възпаление на оперираното в края на миналия полусезон коляно.

Рамос пък завъртя няколко обиколки на тренировъчния терен, но болки в глезена му попречиха да продължи заниманието. В "Левски" имат и сериозни проблеми с наказания, защото Дъстли Мюлдер и Станислав Ангелов са с отнети права за мача срещу Литекс в сряда.

При отсъствието на тези играчи, старши треньорът Илиан Илиев ще срещне сериозни затруднения с избора на титулярен състав за мача от купата на България, предаде БТА.

Най-вероятно той ще пусне в игра като централен защитник Даниел Димов, а в халфовата линия може да заиграе Христо Йовов. Мястото на десния бек пък се очаква да заеме изпробваният през зимната подготовка на този пост Роман Прохазка.

Футболистите и треньорското ръководство на "Левски" говориха и с изпълнителния директор Иво Тонев, който не е доволен от представянето на отбора при загубата срещу "Ботев" (Пловдив) с 0:2. Разговорите продължиха близо половин час. Това е трети пореден ден, в който директорът на "сините" влиза в съблекалнята и разговаря с играчите.