Бившият председател на УС на "Левски" Иво Тонев не пожела да се ангажира с крайни срокове за завършването на сектор "А".

"Винаги се получават изненади в хода на строителството, не бих се ангажирал с конкретен срок. До голяма степен зависи от договорките с фирмите, тъй като не се ангажираме с бюджета на клуба, заяви босът пред бТВ.

Договорките с фирмите засега са Сектор "А" да се изплати сам. Дължимата сума е около 3,5 – 4 млн. лева. Около 2,5 млн. дължим на предната фирма и на сегашната около 1,3 млн. Необходимите, за да може Сектор „А” да приеме публика, са около 2-2.5 милиона лева.

Чуваме се с г-н Батков, интересува се как върви строежът. Ангажиментът, който е поел са две неща – приходите от сектор „А” ще отиват за погасяване на дълговете, до момента, в който се издължим. Другото е за поставяне на седалките."

Аз не се отказвам, каквото и да ми коства. Правя всичко възможно да се случи. Зимата, когато имах труден период и в личен план, и при строежа, успях да се справя. Точно в този момент никой не ми помогна. Искам всички да мислят положително. Да се случи сектор А и да му се радват. Политически ангажимент не е имало. Договорът с "Газпром" не се случи, но това не пречи Сектор "А" да се завърши. Моят ангажимент е със завършването на сектор „А”. Това е бъдещето на "Левски."