Единият от собствениците на „Левски” Иво Тонев обяви, че в клуба се спазва изключително строга финансова дисциплина, която няма да бъде нарушена, докато не се изчистят всички задължения. Днес той официално бе избран за председател на УС на „сините”

„Имаме изключително стегнат бюджет, неслучайно през лятото бяха намалени заплатите на почти всички служители в „Левски”. Спазваме изключително строга финансова дисциплина в момента, каквато е и целта ни за в бъдеще. Бяха зададени точни и ясни параметри, по които да работят спортният директор и треньорското ръководство. Те се спазват и не смятаме да ги нарушаваме до момента, в който не изчистим задълженията, които имаме", обобщи Тонев след днешното събрание.

„За последните 11 месеца всички важни решения, които касаеха "Левски", бяха взети от Управителния съвет. Оттук насетне никога няма да бъдат вземани решения плод на емоции или желанието на определени хора. Клубът ще продължи да бъде управляван от Управителния съвет”, допълни единият от собствениците на „Левски”.

Тонев се похвали, че клубът е отчел през тази година сериозно увеличение на приходите от фен-артикули, като според него в това отношение „сините” имат най-голям потенциал в България.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016