Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев беше много разочарован след загубата с 2:3 от Локомотив (Пловдив) на "Лаута". "Сините" бързо вкараха 2 гола на "смърфовете", но в крайна сметка бяха победени и се свлякоха на 6-ото място в "А" група.

"Има още 3 мача, в които трябва да вземем максимума от 9 точки. Длъжни сме да ги спечелим, ако искаме да се класираме в евротурнирите", каза Тонев при напускането си на стадиона в парк "Лаута".

"Някои си помислиха, че мача е приключил при 2:0. Спряхме да играем. Вкарахме Локо (Пд) в нашето наказателното поле. В крайна сметка имаше и груби индивидуални грешки на някои от футболистите ни", продължи шефът.

"Отдавна сме реално засташени да не играем в Европа. И преди ви казах, че знам много добре как ще изглежда "Левски" през следващия сезон. На полувремето казах някои неща на играчите. Нищо не ми отговориха. Очаквах да го направят с играта си през второто полувреме, но не се случи. Това, което стана днес, е срамно дори за отбор, който е на 7-8 място в "А" група, камо ли за "Левски". Просто нямам думи за това, което се случи. Да водим с 2:0 и да паднем. Някои от головете си ги вкарахме сами", добави Иво Тонев.

"Не мисля такова нещо", каза шефът на "сините", след като беше запитан дали се опасява, че някой от футболистите може да е играл срещу отбора.