Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев беше много щастлив след постигнатата победа с 1:0 над ЦСКА във вечното дерби. Шефът на "сините" заяви, че този път футболистите на тима са показали характер.

"Като ръководител това не ми е първата победа над ЦСКА, но е първата като ръководител на "Левски". Имаме мач срещу Локомотив (Пловдив), а те са много добър отбор. При положение, че допуснахме леки загуби в някои мачове, е редно да се реваншираме с победи до края", коментира Тонев.

„Ще работим, така че "Левски" да бъде най-добрият клуб в България. Много добре знам как ще изглежда "Левски" през следващия сезон. Решението за завишените премии е лично мое. Футболистите показаха характер, при положение, че не бяхме в лека ситуация преди мача, благодаря им", продължи шефът на клуба от "Герена".

"Ясен Петров се справя отлично. За много неща ме е яд, но предпочитам да ги запазя за себе си. Най-важното е да се работи правилно, да има добра структура в "Левски" и това ще се случи. Благодаря за подкрепата на феновете в трудните моменти“, каза още Тонев.

"ЦСКА не спряха да говорят глупости цяла пролет. Изобщо не съм съгласен с това, което са казали", отвърна Тонев, след като разбра, че Венци Живков е оплюл здраво съдията Николай Йорданов, който според "армейците" е ударил рамо на "Левски".