Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев бе категоричен, че в клуба е взето решение Димитър Васев да продължи да води отбора и през следващия сезон. След загубата с 1:5 от ЦСКА Тонев обяви:

„Сега е моментът да приключим приказките за треньора. Димитър Васев ще бъде треньор на Локомотив София и през следващия сезон. Ще имаме срещи да уточним параметрите на договора му след края на сезона. Но ние не преговаряме и не мислим за нов треньор. И всички мачове да загубим до края, Митко Васев ще е треньор на отбора”, каза Тонев.

“Първите 30 минути днес бяха може би най-силните ни през полусезона. До 30-ата минута трябваше да е 3:0 за нас. Но за наше съжаление, мачът е 90 минути. Аз мисля, че резултатът не е справедлив, като цифрово изражение. Попадението в последната минута на второто полувреме, и след като получихме трети гол в началото на второто, повлия на поведението на нашите играчи на терена”, допълни шефът на “железничарите”.

Относно конкуренцията за местата в Европа и равенството на Левски във Варна, той добави: „Прави им чест на Черно море, че играят честно, чух, че е станал мъжки мач. Хубаво е, че се играе честно, и ние, и Левски, и Литекс. Единствено две победи могат да ни класират в евротурнирите, няма за какво друго да мислим. Няма как да си мислим, че друг ще свърши нашата работа. На всички, които са в нашия клуб, трябва да им е ясно,” завърши Иво Тонев./БЛИЦ