Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев уважи церемонията по случай 98 години от основането на клуба, след което говори пред медиите за бъдещите планове на "сините".

"Работим усилено. След малко ще имам и среща с Илиан Илиев. Доста сме ангажирани, искаме да вземем качествени нови футболисти. В "Левски" трябва да се гледа поне две-три години напред. Един клуб, за да бъде наистина най-добрият трябват много неща. Не само да се гледа първия отбор, а да има добра организация в целия клуб", заяви Тонев.

"И вчера ви казах, че от "Левски" ще си тръгнат 8-9 човека, а нашето желание е да вземем шестима нови. Сред тях има българи, има и чужденци. С поне двама от тези футболисти сме на финалната права. Другата седмица ще ви обявим и треньорския ни състав", коментира шефът на "сините", който честити титлата на Лудогорец - "Заслужено станаха шампиони. Показаха какъв трябва да е пътят. През пролетта съжалявам, че в няколко мача не показахме нужното ниво и заради това загубихме титлата. До 100-годишнината ни си пожелавам "Левски" да спечели поредица от титли."

"До септември трябва да имаме три затревени тренировъчни терена и още два с изкуствена трева. Новият, който ще направим с изкуствена настилка, ще се опитаме да го покрием, за да се използва и през зимата. Що се отнася до стадион "Георги Аспарухов", там нещата са по-сложни", каза още Иво Тонев.