Нападателят Тодор Чирпанов стана поредният футболист, подсилил ОФК Павликени. Бившият играч на Етър се отказа да преминава в Локомотив (Горна Оряховица) и ще продължи кариерата си в павликенския тим, информира sport-vt. В същото време пропадна планираната контрола на състава срещу "Левски-2007", която трябваше да се играе снощи и преди нея да бъде представен официално отборът за новото първенство.

“От “Левски-2007” ни се обадиха, че се отказват от мача и се наложи да играем срещу юношите си старша възраст, и така да направим официалното представяне”, заяви треньорът Илия Пендов.

Наставникът сподели, че селекцията вече е добра и обнадеждаваща, като остава само да се надгражда. Освен Чирпанов нови имена в отбора са защитниците Ивайло Петров и Илиян Илиев, дошлите от Етър Ивайло Тодоров, Захари Захариев, Юсмен Кадир, както и още двама-трима играчи на проби.

“Вече ще търся само футболисти за определени постове, максимум двама души. Трябват ми още халф и нападател, за да доизградим отбора, но основата вече я имаме. За всеки пост имаме по 2-3 души, които се борят за място. Програмата ни е трудна, започваме с тежко пътуване и гостуване на Бдин във Видин и приемаме Спартак (Плевен). Амбициите ни са ОФК Павликени да се намира в средата на класирането, убеден съм, че ще затрудним много отбори този сезон”, коментира Илия Пендов.