ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Третодивизионният Гигант (Съединение) издигна Петьо Костадинов за кандидат за президент на БФС. Това стана ясно по време на пресконференцията в БТА, където беше представена кандидатурата на футболния агент.

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

"На свое заседание на 14 февруари 2024 г. Управителният съвет на сдружение ОФК Гигант Съединение взе единодушно решение да издигне кандидатурата на господин Петъо Борисов Костадинов за президент на Българския футболен съюз на насрочения за провеждане на 15 март 2024 г. извънреден конгрес на БФС. Пълният комплект от документи ще бъде официално входиран днес в деловодството на футболната централа", сподели президентът на Гигант Съединение Добри Козарев.

Петьо Костадинов е осмият кандидат за президент на БФС, чиято кандидатура официално е издигната. Останалите са Михаил Касабов, Георги Иванов-Гонзо, Димитър Бербатов, Георги Градев, Христо Крушарски, Манол Иванов и Илиан Стоянов-Коловати.

Петьо Костадинов е на 60 години. Бивш директор в ЦСКА по времето на Илия Павлов. Също така е бивш армейски офицер. Специализира журналистика в СУ "Св.Климент Охридски", специалност "Телевизия". Работил е във вестниците "Народна армия" и "Труд". Членува в Международната асоциация на спортните журналисти.

Бивш член на УС на волейболен клуб ЦСКА и на клуб по акробатика ЦСКА. Бивш президент на Федерацията по акробатичен рокендрол.

След като напуска ФК ЦСКА, става част от мениджърската агенция на Емил Данчев. После се отделя от нея и действа самостоятелно.  Лицензиран Агент в листа на ФИФА, Оторизиран Агент на Английската футболна асоциация. Учредител и член на Българската асоциация на футболните агенти.