В Локомотив (Пловдив) ще предложат договор на юношата на ПСЖ Мори Диау. Снажният страж е хванал окото на треньора на вратарите на "черно-белите" Стоян Колев и ще получи предложение да остане на "Лаута", твърди PlovdivDerby. Така "черно-белите" смятат, че ще решат проблемите си за вратарския пост. 

Не така седят нещата с Насер Шамед. Атакуващият футболист показа хубави неща вчера в контролата с Оборище (4:0) и дори отбеляза гол. В Локомотив обаче се колебаят дали да го оставят на "Лаута", тъй като търсят типичен централен нападател, а Шамед е повече атакуващ халф, каквито Воин Войнов има няколко на разположение. До понеделник ще трябва да стане ясно дали "смърфовете" ще се решат да му предложат договор.

Междувременно стана ясно и кой е довел двамата играчи в Локомотив. Това е бившият футболист на Ботев (Пловдив) Хабиб Бамого, който преди време акостира на Колежа, но освен с голямата си заплата не бе запомнен с друго. Бамого работи в партньорство с агента Болеслав Козакевич, който преди време го доведе в Ботев. 

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма