Бившият нападател на Пирин Ндуйе Муйеци ще играе през пролетта в Дунав. Това разкри президентът на клуба д-р Симеон Симеонов пред „Гонг“. Албанецът беше освободен от „орлетата“ заради системно нарушаване на спортния режим, а днес е подписал договор с русенци. Той е второто ново попълнение на тима на Веселин Великов след Христофор Хубчев.

„При нас много трудно се осъществяват трансферите заради по-скромните финансови условия, които предлагаме. В общи линии обаче, като че ли засега нямаме празен ход. За момента запазваме основните си играчи. Няма нищо конкретно като оферти. Преговаряме за двама-трима от нашите играчи, но наистина нещата са в сферата на телефонни разговори и кореспонденция по електронната поща, така че няма смисъл да занимаваме обществеността с това“, разкри Симеонов.

„За съжаление ремонтните работи на стадиона не са от моята компетенция. Знаете, че Министерството е възложило поръчките на фирма. В момента тя изпълнява обекта. Уверенията от нея са, че първото си домакинство от пролетния дял от шампионата ще го играем в Русе. За съжаление мачът ще бъде без публика, защото тъпим наказание“, допълни шефът на Дунав.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига