Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов определи група от 19 играчи за последния мач от първенството срещу Локомотив София. Двубоят стартира в 18:00 часа днес на стадиона в „Надежда”. Както вече стана ясно, в почивка предсрочно бяха пуснати Лукас Саша, Нджонго Присо, Абел Анисе и Сержиньо, който е и наказан. Апостол Попов, който игра с контузия в последния мач срещу Пирин (ГД) (3:0), не е сред избраниците на Радуканов. Иван Бандаловски също е аут. Капитанът ще изтърпи втория си мач от трите, с които бе наказан.
 
В разширения състав се завръща Станко Йовчев, а няколко юноши са получили доверието на специалиста, като най-открояващото се име е това на Валдемар Стоянов. Той и брат му Браян бяха изгонени от школата на "Левски" преди месеци. Най-напред те бяха привлечени в детско-юношеската школа на "сините" от "Ботев" (Враца). Още с идването си в "Левски" те били настанени в общежитието, но вдигнали луд купон, след който в крайна сметка се оказаха вън от клуба и се озоваха в ДЮШ на ЦСКА. Днес Валдемар Стоянов, както и още няколко юноши, могат да запишат дебют за "армейците" в официален мач. Радой Божилов също за първи път попада в разширения състав на Радуканов.
 
Групата на ЦСКА за мача с Локо (Сф):

Томас Черни, Божидар Стойчев, Костадин Стоянов, Пламен Крачунов, Спас Делев, Станко Йовчев, Петър Витанов, Ивайло Чочев, Богомил Христов, Венцислав Василев, Мишел Платини, Радой Божилов, Васил Попов, Григор Долапчиев, Божидар Чорбаджийски, Игнасио Варела, Валдемар Стоянов, Юлиян Илиянов, Кристиян Петров 

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ