Един от отстранените от първия състав на Черноморец – Траян Дянков, от днес отново тренира със съотборниците си. Мениджърът на “акулите” Красимир Балъков бе отстранил Дянков и Николай Кръстев от състава заради неспазване на клубния правилник, но двамата вече са амнистирани.

Тази сутрин играчите направиха възстановителна тренировка след победата срещу Локкомотив (Мездра) с 3:0. В началото мениджърът събра футболистите в централната зона на терена и направи кратък разбор на вчерашният двубой.

В отбора няма контузени футболисти и всички тренираха във видимо добро настроение. Габриел Атц води специализирана тренировка под ръководството на кондиционния специалист Трендафил Терзийски. Бразилският защитник на „акулите” вече е напълно излекуван от травмата, която получи по време на подготвителния период, но е почти възстановен.

Нападателят Далмо Да Силва, който тренира самостоятелно, също е почти готов за игра, но с неговото включване в отбора няма да се избързва, тъй като той е пропуснал голяма част от предсезонна подготовка и се нуждае от време, за да достигне желаната форма./БЛИЦ