Треньорът на Вихрен Йордан Самоковлийски не одобри тримата италиански футболисти - вратарят Даниеле Ровида, левият защитник Иван Чекето и нападателят Виторио Касели, които вече не тренират с тима от Сандански.

Вратарят Ровида, според думите на треньорския щаб, има качества, но не може да остане повече, защото Христо Бахтерлиев, Димитър Симеонов и Методи Попов са с по-добри показатели от него. Останалите двама - Чекето и Каселли, не направиха добро впечатление по време на заниманията и за това престояха най-малко време от изпробваните до сега футболисти.

Заслужени са суперлативите лично от страна на старши треньора Йордан Самоковлийски за аржентинеца Сезар. И четиримата футболисти бяха доведени през различен период от време от кандидата за спонсор на Вихрен - Серджо Борго. Италианският бизнесмен и мениджър се очаква в събота да присъства на градския стадион в Сандански, за да наблюдава регионалното дерби с Пирин (Гоце Делчев) в компания с кмета на общината Андон Тотев, с когото се разбраха преди няколко дни да помага за в бъдеще на отбора. /БЛИЦ