Елитният английски Уест Бромич проявява интерес към футболиста на Лудогорец Роман Безяк. Според Soccer Magazine, тимът от Висшата лига на Англия е на път да осъществи голям трансферен удар, като си осигури словенския нападател.

Единственият проблем да бъде осъществен подобен трансфер към този момент е разминаване в начина на договаряне. Англичаните искат Безяк под наем с опция за закупуване, докато Кирил Домусчиев настоява за продажба. Безяк вкара 14 гола във всички турнири през есента, 10 в "А" група и 4 в Лига Европа. Изданието припомня тези факти и посочва, че словенецът е с решаващ принос за класиране на Лудогорец за 1/16-финалите в турнира. През зимата различни информации в Европа спрягат Безяк за Вердер, Бетис, Хетафе и Металург Донецк.

Дали ще има сделка за Роман Безяк, ще стане ясно съвсем скоро. БЛИЦ вече ви информира, че Лудогорец е отправил оферта за Венци Христов от Берое, което е знак, че Кирил Домусчиев може да склони да се раздели с Безяк. Освен това разградчани вече привлякоха и таланта от Вилем II Йерун Луму.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА