Благой Георгиев става водещ на нов спортен подкаст, чието пълно име ще бъде "МАЧ.бг Подкаст с Благой Георгиев“. Амбицията на бившия футболeн национал и екипа около него е новото предаване да събере на едно място известни личности от различни сфери и да ги постави в забавни и неочаквани ситуации.

Водещият Благой Георгиев обещава епизоди, изпълнени с хумор, интересни истории и предизвикателства, които няма да оставят зрителите без усмивки. Излъчването ще започне този месец с три епизода.

"МАЧ.бг Подкаст с Благой Георгиев“ няма да е просто традиционен подкаст с интервюта. Форматът е създаден да забавлява както зрителите, така и самите гости. Специални сегменти с интерактивни игри, шеговити предизвикателства и неочаквани ситуации ще превърнат всеки епизод в истинско шоу, пълно с изненади и смях.

"Това е проект, който наистина ме вълнува – и не само заради възможността да поканя различни личности, но и заради забавните моменти, които ще преживеем заедно. Ще има много смях, интересни истории и малко лудории – точно каквото ни е нужно!“, казва Благой Георгиев, познат с харизматичния си стил на общуване.

Разбира се, като човек, чийто живот е минал в огромната си част във футбола, хората от спорта ще бъдат приоритет, планира Георгиев. "Разговорите няма да са само по сериозни теми, а ще бъдат придружени от леки и забавни моменти, за да разведрят деня на зрителите. Подкастът ще се излъчва в YouTube и на всички основни подкаст платформи, като всеки епизод ще бъде придружен от кратки, забавни видеа и предизвикателства, които ще бъдат споделяни и в социалните мрежи.

Благой Георгиев е роден през 1981-а година в София, юноша на Славия, като в родния си клуб прави първите си стъпки в мъжкия футбол. Кариерата му минава през първенствата на Германия (с Дуисбург), Испания (с Алавес), Сърбия (с Цървена звезда Белград), но най-дълго в Русия, където облича екипите на Терек (Грозни), Амкар (Перм), Рубин (Казан) и ФК Оренбург. За националния отбор на България има 51 мача и 7 гола.