Левски проявява сериозен интерес към млад холандски централен нападател. Офанзивният футболист е предложен на старши треньора Петър Хубчев, който е гледал видеозаписи с играта му и е дал зелена светлина за старт на преговорите с него, съобщава БТА.

Според информации, холандецът и неговият агент вече са в София за уточняване на личните условия. Главният скаут на клуба Богдан Патрашку разкри, че "сините" все още не са прекратили интереса си към румънския таран Денис Алибек.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

По-рано стана ясно също така, че Левски е близо до привличането и на ганайското крило Насиру Мохамед от шведския клуб Хекен. В Гана разпространиха информацията, че цената му е 3 млн. евро, но всъщност става въпрос за 3 милиона шведски крони (около 285 хиляди евро).

Столичани продължават търсенето на класни попълнения за центъра и за крайната зона на отбраната. Очаква се скоро да бъде купен ляв бек, а другия месец в игра би трябвало да се върне централният бранител Холмар Ейолфсон.

Идването на въпросния холандец е изненадващо, тъй като се очакваше днес Левски да обяви трансфера на Насиру Мохамед. Не е изключено обаче и двамата да подпишат със "сините".

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020