Юношата на ЦСКА Таско Тасков изненадващо получи наряда за напеченото вечно дерби между "червените" и "Левски". Сблъсъкът е в петък от 17:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Очакванията бяха за главен рефер да бъде назначен някой измежду опитните Антон Генов, Станислав Тодоров или Николай Йорданов. В крайна сметка обаче Съдийската комисия се спря на перспективния Тасков, който досега не е ръководил вечно дерби и в петък ще го стори за първи път. Асистенти ще му бъдат Венцислав Гаврилов и Николай Ангелов.

По-рано днес от "Армията" проплакаха и помолиха Съдийската комисия да не назначава Станислав Тодоров, който по думите им е левскар.

Преди няколко кръга Тасков ръководи победата на ЦСКА с 3:0 над Локомотив (Пловдив). След срещата се заформи скандал, след като Иван Бандаловски се оплака, че съдията го е обиждал по време на мача. Таско обаче категорично отрече да е говорил каквото и да било на Бандата, обвинявайки го в лъжа. 

От началото на сезона Тасков е ръководил и един мач на "Левски" - загубата с 1:3 от Черно море на "Тича".

Прави чест на младия рефер, който през пролетта призна, че е ощетил Берое в срещата с "Левски" от 23-ия кръг на "А" група, когато "сините" биха с 3:2 в Стара Загора.

Съдийските наряди за 11-ия кръг в "А" група - 
ТУК