ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Титулярният защитник на Левски Ноа Сонко Сундберг е обект на интерес от страна на клубове от Англия и Франция, твърдят медиите в родната му Швеция. Най-вероятно един от заинтересуваните от 27-годишния гамбийски национал е Лестър, който изпадна от Висшата лига.

Отбелязва се, че „лисиците“, шампион на Англия за 2016 г., са имали интерес към Сундберг и през миналото лято. Сега бранителят на Левски би бил идеално попълнение за тима на новоназначения мениджър Енцо Мареска, който ще опита да изгради чисто нов отбор в опита да го върне в английския елит.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

През зимата Сундберг беше спряган за трансфер във френския Страсбург, но тогава Левски отказа да се раздели с национала на Гамбия. Бранителят е високо ценен в африканската държава и дори е сред номинираните за най-добър гамбийски футболист през сезон 2022/23. Призът носи името „Черен скорпион“. Другите номинирани са само нападатели.

Въпреки информациите за интерес към Ноа Сонко Сундберг, в офисите на Левски за момента няма постъпила оферта за него. Единственото предложение е било за друг от титулярните защитници – Хосе Кордоба, но записаните условия не са били удовлетворителни за „сините“.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!