Бившият футболист на Левски Владислав Радимов призна, че не е пил грам алкохол почти от 10 месеца.

"От 5 януари – нито грам алкохол. Доказвам на себе си и на жена си, че мога да живея спокойно и без да пия. В началото ми беше трудно, особено когато бях в компании, където всеки пиеше бира или вино. Бях на ръба да започна пак, но устоях - думата си е дума", заяви пред "Спорт-Експрес" 48-годишният Радимов, който това лято се ожени за трети път.  

 "И тогава издържах, въпреки че гостите добре си пийнаха. Сигурно съм изглеждал като луд щом не докоснах алкохол дори на сватбата, но истината е, че се чувствах добре", обясни  бившият капитан на Зенит и разкри най-голямото изкушение в последните 10 месеца.

 "Летяхме до Турция през лятото. Едно неписано правило гласи, че на почивка всичко е позволено. Затова си налях вино, но веднага си казах: "Ех, сега ще отпия и шест месеца ще се върнат назад. Ще трябва да започна отначало. Аз съм мъж, дадох си думата!". Затова бутнах чашата настрани и поисках чаша кока-кола", каза с усмивка Радимов.

 Преди години Владислав направи признания, че докато е бил в Левски през 2000 година, е играл пиян и даже е вкарал гол.

„На 20 години напуснах ЦСКА (Москва) и заиграх в Испания. По различни причини не ми провървя в Сарагоса. Точно тогава бях в развод със съпругата ми. Стрес. Изпаднах в депресия. Предложиха ми да играят в България, в Левски. Костя Головской, когото познавах от Динамо, вече беше там. Няма да крия, там пиехме здраво. Дори веднъж на терена излязох пиян и в същото време успях да вкарам гол.

Отидохме с отбора на тренировъчен лагер в Швейцария. Там пихме. Не ни беше достатъчно. Нямаше откъде да се вземе, наоколо има само планини. Костя отиде до лоби бара, грабна стол от рецепцията и разби витрината, за да открадне водка.

На сутринта треньорът каза, че сме изгонени. Връщаме се в София, а вече на летището ни посрещат стотина журналисти. Толкова много от тях вероятно бяха само на сватбата, когато се ожених за Таня Буланова. Един ме пита: "Вярно ли е, че си поръчал пет проститутки в стаята?“ Казвам: "Като ме гледаш това, не е ли вярно?“ Така този "виц" за петте  проститутки започна да се върти в пресата“, разказа преди време Радимов.