Двама от най-известните левскари - Бай Петко и Петър Димитров-Ретрото заеха нападателна позиция спрямо ръководството на отбора.
 
ВИП феновете, които винаги посещават тренировките на отбора и пътуват с тима в чужбина, се изказаха много остро за президента на клуба Тодор Батков и за треньорското ръководство в лицето на Ясен Петров и Георги Иванов-Гонзо.
 
"Никога няма да възприема Тодор Батков в “Левски”. Той е лъжец, комунист, агент на Държавна сигурност и човек, гласувал срещу името на “Левски”. С какви очи този човек говори за историята и ще иска да сменя датата на основаване на клуба?! Батков стана като Азис, само дето още не е излязъл гол или с пола и пера по дрехите."
 
"Няколко думи и за Гонзо: Уважавах го като футболист, но като началник е пълна скръб. Няма място за сравнение между него и Сираков. Начинът, по който Георги постъпи със заслужилите футболисти на Левски, е много долен и обиден. Още повече че Гонзо е бил на тяхно място. Нека се сети кой го прибра в Левски след престоя му в Турция, когато никой не го искаше - Сираков и Стоилов."
 
"Нека Батков си събере багажа и да си ходи, а в едно куфарче да побере обкръжението си, кумеца си барабар с директора и треньора", споделя пред "Тема спорт" бай Петко.
 
"Властта в Левски е поверена в ръцете на един човек, който седи на треньорската скамейка заедно с един помощник-треньор от Пловдив, нарочно избягвам думата "старши-треньор" и ще ви кажа защо. Преди последния мач срещу Спортинг на въпрос защо Левски не печели като гост, той каза, че на "Герена" публиката е 12-ият играч. Сякаш без фенове навън не може да се побеждава. Такъв треньор няма как да бъде възприеман на сериозно, при това на Левски," бяха думите на Ретрото.
 
"Още повече че в момента всичките треньори на пейката на сините всичките треньори, взети заедно, може би нямат евромачовете на...Мариян Огнянов! Къде отиват традициите тогава?! Това е проблем на Левски, прецедент в историята на клуба!"
 
"Как тогава един Ясен Петров може да дава напътствия на Гошо Петков, Христо Йовов и т.н., които са с огромен опит в евротурнирите. Няма как Левски да постига успехи с треньор със селско мислене, който в първото си интервю споменава името на Гонзо над 20 пъти, а това на Левски 3 или 4?!", гневно добавя Ретрото.