ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Габрово и цялата левскарска общност тъгуват след жестоката трагедия с четиримата загинали след Левски - Айнтрахт (1:1). Както вече стана ясно, баща и син са сред жертвите на инцидента на пътя край село Българене. 51-годишният Пламен Караколев и по-малкият му наследник Ивайло (на 18 г.) загинаха при катастрофата, при която автомобил с петима габровци се удари в камион. 

Оцеля единствено по-големият син на Пламен Караколев - Веско. Той беше настанен в болницата в Ловеч с гръдна травма, вече е изписан. 

Караколеви са известно габровско семейство. Загиналият Иво беше млада надежда на местния футбол, играеше за юношите на Янтра. Момчето беше възпитаник на Национална Априловска гимназия.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Наскоро талантът е правил операция в София на скъсани коленни връзки - една от най-честите футболни травми.

Единственият оцелял - брат му Веско Караколев, има успехи в мини футбола с отбора си Карата Ауто. 

"Българска Асоциация Мини Футбол иска да изкаже своите дълбоки съболезнования към семейството на Веско Караколев, мениджър и първи шампион в Лигата на конференциите с отбора си Карата Ауто. Веско загуби баща си и брат си при тежката катастрофа с футболни фенове миналата седмица. Шампионе, с теб сме и те подкрепяме! Бъди силен! Искрени съболезнования към близките и семействата на жертвите от катастрофата! Да почиват в мир", написаха от БАМФ. 

Караколеви следвали навсякъде любимия си Левски, посещавали са и мачове в чужбина.

Другите двама загинали, с които пътували заедно за мача с Айнтрахт, са Красимир Янчев и Йордан Иванов. Те са на по 47 г. 

В памет на загиналите днес е обявен ден за траур в Габрово. 

"Изразявам своето дълбоко съжаление за трагичния пътен инцидент, при който беше отнет живота на четирима наши съграждани и поднасям своите най-искрени съболезнования на техните близки и приятели. Думите са безсилни да утешат скръбта за такава тежка загуба, особено когато изпращаме млади хора“, написа в социалните мрежи кметът на Габрово Таня Христова.

Екипът на БЛИЦ поднася искрени съболезнования на близките на загиналите! Mир на душите им! 

Левскари се нахвърлиха на ЦСКА заради четиримата загинали

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 

 

 

Пламен Караколев с двама си синове:  

Oцелелият Веско Караколев след поредния си успех в мини футбола:

 

Радостна вълна от емоции прекъсна интервюто на капитана на Карат Ауто Веско Караколев!

Публикувахте от Българска Асоциация Мини Футбол в Понеделник, 19 юни 2023 г.

 

Загиналият Иво (в червеното кръгче) и брат му Веско (в зелено) по време на един от турнирите на БАМФ това лято в Слънчев бряг: