Бившият спортен директор на Нефтохимик Петко Медвецки пречи на лиценза на клуба, обявиха от ръководството пред Novapress. Той е осъдил „шейховете“ за 15 000 лева под формата на обезщетение и това определено може да навреди на тима.

Както е известно, Нафтата има получен лиценз, но се намира под постоянен месечен мониторинг и всяка финансова неизправност може да доведе до изваждането на клуба от първенството. Под същото наблюдение са още Черно море и Левски.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Нефтохимик в момента заема предпоследното 19-о място във Втора лига със само три спечелени точки от шест изиграни мача. Активът дойде от домакинския успех с 1:0 над Добруджа

„Достойнството е нещо неприсъщо за г-н Медвецки, който си тръгна сам, след като футболистите и феновете изгониха Викторио Павлов, защото не искаха той да води отбора. На него са му изплатени 8000 лева. Ако уважава институцията Нефтохимик, нека да си оттегли исканията, защото това са пари, които той не е изработил. Още повече, че същият си събра багажа и си тръгна сам!“, обявиха от ръководството на "шейховете".

„Когато не си желан на едно място, тогава ставаш и си заминаваш. Той не свърши никаква полезна работа в нашия отбор. Недоумяваме как хора, които уж милеят за спорта правят такива неща. Това важи не само за Петко Медвецки, а и за Викторио Павлов!“, казаха още от клуба.

От Нефтохимик подчертаха, че действат коректно с футболистите, които имат финансови претенции към тима и отборът чисти задължения към тях.

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2021/2022