Рапърът Йонислав Йотов-Тото облече екипа на Миньор (Перник) и проведе първо занимание под ръководството на треньора Христо Янев. Това съобщиха от клуба от Втора лига на официалния си сайт.

"Броени часове след концерта си по случай Деня на Перник, „СкандаУ“ избухна на стадион „Миньор“. Дебют с екипа на „чуковете“ направи Йонислав Йотов-Тото, който проведе първо занимание под ръководството на Христо Янев. Рапърът показа уменията си на терена и може да поведе атаката при гостуването на Струмска слава в Радомир след 10 дни, ако треньорският щаб прецени, че е готов за цял мач", информираха от Миньор.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Пред погледите на евентуалните си бъдещи съотборници Тото демонстрира добра игра с глава, изпълнения на дузпи и удари в напречната греда. Партньори и съперници на Йотов бяха Андреас Васев и Борислав Будинов, а заниманието разбира се премина под ръководството на Христо Янев.

За да бъдат детайлно оценени качествата на футболиста, тренировката бе заснета от четири камери и дрон и ще бъде излъчена в предаването LETS DRILL, добавиха перничани на сайта си.