ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ОФК Несебър, който спечели Югоизточната трета лига, се отказа от участие в професионалния футбол. Новината съобщиха от клуба. 

Ръководството на Несебър обясни защо се стига до това решение. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Морският тим спечели първенството с три точки повече от конкурента Черноморец (Бургас), но ето, че в крайна сметка няма да участва във Втора лига. "Акулите" вече изявиха желание да се състезават в професионалния ни футбол. БФС трябва да реши кой отбор да смени Несебър във Втора лига.

Съобщението от клуба:

"Ръководството на ОФК Несебър на заседание на УС на клуба взе решение, отборът да откаже участие в родната ни Втора лига за сезон 2023/2024, въпреки спечелената промоция. Преценяваме, че далеч по-важно за момента е бъдещото на ДЮШ на клуба и доизграждането на модерната футболна база. До момента Община Несебър е изпълнила абсолютно всичките си ангажименти към нас. Школата ни върви по възходящ път, работи се много правилно. Изградихме вече един терен съвместно с БФС. Предстои построяването на спортна зала в комплекса на стадиона и поставянето на осветление на помощния терен. И не на последно място - вече не съм спортен директор, а председател на УС. За мен е много по-важно бъдещето на близо 40 служители на клуба, към които искам да бъда коректен и изряден. Също и към децата от нашата школа.

С уважение: Недялко Москов
Председател на УС на ОФК Несебър".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

Ръководството на ОФК Несебър на заседание на УС на клуба взе решение, отборът да откаже участие в родната ни Втора лига...

Публикувахте от Офк"Несебър" в Неделя, 18 юни 2023 г.