ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Техническият директор на Пирин Николай Петрунов се е сбил с Ангел Гюров – един от най-верните и колоритни фенове на „орлетата“, научи БЛИЦ.

Всичко е започнало с разправия в социалната мрежа, когато запалянкото е поискал обяснение от шефа в клуба за състоянието на отбора. След размяна на обиди и ругатни, Петрунов настоял двамата да се видят и поговорят на четири очи. Гюров веднага откликнал на поканата и се озовал на клубната база в село Рилци, където вървял мач между юношите U17 между Пирин и Етър.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Ангел провокирал Петрунов, но без да го обижда и напада. Николай загубил самообладание и взел да псува на майка запалянкото. После го нападнал с юмрук, удряйки го в лицето. Гюров му отвърнал с два-три тупаника. Двамата продължили да се млатят, докато не се намесили стоящи наблизо хора. Те успели да разтърват Петрунов и популярния привърженик на „орлетата“.

„Да, така е. Точно това се случи. Сбихме се. Никой никого не наби. Просто 50:50. Но друго е важното. Писна ми да не казвам на каква част от тялото ми за простотиите в Пирин. Този човек дава на едни играчи заплати, а на други – не. Украинците били ходили да пият кафе с Петър Занев. И понеже Занев не е симпатичен на Петрунов, защото само казва цялата истина в клуба, момчетата пострадаха. За тях няма заплати. Това, питам, нормално ли е?!“, заяви Гюров пред БЛИЦ.

„Ние си даваме пари от джобовете, за да ходим на мачове. А те се подиграват с нас. Нищо в Пирин не е наред. Но играчите на терена не са виновни. Надявам се да има промяна с новия кмет на Благоевград Методи Байкушев. Човекът даже дойде при нас на мястото, където се събираме феновете и обсъждаме какво се случва в Пирин“, завърши Ангел Гюров.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ