ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Зрелищна катастрофа, при която форд се вряза в два мотоциклета пред хотел „Хилтън“ в Подгорица, в който са настанени националите на България, се разигра часове преди квалификацията им с Черна гора, предаде репортер на БЛИЦ от мястото на събитието.

Вероятно заради несъобразената скорост, при маневра наляво автомобилът се натресе в идващите насреща му мотори. Ударът бе токова силен, че запрати двамата мотоциклетисти на десетина метра, директно върху пътното платно.

С виещи сирени пристигнаха няколко полицейски коли, които отцепиха района около инцидента и затвора пътното платно за движение. Повече от два часа следователи и полицаи правеха оглед на катастрофата, която за щастие се размина без жертви. Около 2:00 часа след полунощ няколко яки мъже извлякоха автомобила от местопроизшествието.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Това не бе единствената неприятна изненада пред прозорците на националните ни състезатели. Шумна весела сватба в ресторанта на „Хилтън“ изтормози момчетата на Младен Кръстаич. Музиката бе толкова силна, че можеше да бъде чута в почти всички краища на Подгорица.

Купонът продължи буквално до 4 часа сутринта, а асансьорите постоянно се пълнеха от поклащащи се от високите алкохолни градуси гости на младоженците.

Дано двете събития не окажат въздействие върху националите и те да постигнат първата си победа за тази година, при това на чужд терен.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Снимки и видео: Blitz.bg