Извънземните очевидно помагат на Славия. Ексцентричният наставник на "белите" Велислав Вуцов се изцепи на пресконференцията си преди мача с Черно море, че очаква обаждане от зелените човечета. Те щели да му помогнат в определянето на състава за двубоя от 18-ия кръг на "А" група, който е утре от 15:30 часа на "Овча купел". А само преди дни и босът на Славия Венцеслав Стефанов се похвали, че "работи" с извънземните, които му съобщавали за "черно тото".

На брифинга си Вуцов се оплака също така, че има безсънни нощи заради Георги Иванов-Гонзо, срещу когото се изправя утре. Треньорът на Славия си нарушил съня, за да може да мисли тактически варианти, с които да излъже другия бивш левскар.

"Утре ни предстои тежък и важен мач. Всички, които обичат Славия, не са доволни от този точков актив, който имаме в момента. Оптимисти сме, отборът се намира горе-долу в добро състояние. За мен обаче все още сме далеч от това, което искам да виждам. Но определено съм доволен от старанието и желанието на момчетата. Всеки мач бележим голове, създават се положения. Опеределено офанзивните ни играчи си вършат работата. Дори ми е мъчно, че утре някой от тях трябва да остане на пейката", коментира Вуцов.

"Имам някакви идеи за състава, имам видения. До мача има време, ще видя на кои ще заложа. А и очаквам обаждане от зелетните човечета. И те ще помогнат. Явно пак няма да спя", изцепи се ексцентричният наставник на Славия.

"Престои ни тежък цикъл от три мача в една седмица, но имено за това се подготвяхме в Турция. Има още футболисти, които са контузени и все още не са възстановени. Гошо Петков и Виктор Генев са наказани. Възможности имаме, но от сега ви казвам, че снощи не съм спал, за да мисля кои са най-добрите варианти за подреждане и кои са най-добрите изпълнители за утрешния мач", добави Вуцов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ