Ръководството на ОФК Сливен 2000 се свърза с БЛИЦ, за да потърси правото си на отговор. Поводът е информацията, която публикувахме по-рано - футболистите на "войводите" сами са плащали нощувката си при гостуването на Калиакра, загубено с 1:4.

Цялото изявление на ОФК Сливен 2000, подписано от Йордан Лечков:

Уважаема редакция, по повод поместения от Вас материал със заглавие: „Лечков се гаври с футболистите си. Играчите на Сливен принудени сами да си плащат хотела“, дължим да отбележим, че написаното в статията не отговаря на истината и цели да дискредитира ОФК Сливен 2000 и лично неговия изпълнителен директор Йордан Лечков.

Държим да отбележим, че при престоя на отбора в Каварна, от ръководството на ОФК Сливен 2000 са осигурили всички условия за настаняване на футболистите, за което разполагаме и с фактури.

Отборът е съставен от изключително млади футболисти и едва ли заслужава подобно отношение. Задаваме си въпроса по този начин ли се гради у младите уважение към техния труд и бъдещето, което те се опитват да изградят. Освен това подобни публикации поставят под съмнение доверието на младите към медиите за истинността на поднасяната в тях информация.

Настояваме да се възползваме от правото си на отговор във Вашето уважавано от нас издание. Не можем да настояваме за извинение, тъй като авторът на тази статия не е сложил името си под нея.