Два отбора от футболната академия на Черноморец (Бургас) допуснаха обрати в контролите със свои гостуващи връстници от Черно море. Децата от набор`96 водеха с 2:0 с попадения на Иван Илиев и Кадир Хасан и при този резултат удариха три греди, но в крайна сметка отстъпиха с 2:3 на "моряците".

И юношите старша възраст на Черноморец (родени 1992 година) откриха резултата чрез Йордан Йорданов, но паднаха с 1:2 от Черно море.

С победи се поздравиха формациите за момчета в подготвителна възраст на Черноморец. Селекцията от набор`98 срази набор`97 на Нефтохимик с 3:1 (Валентин Йосков, Мехмедали Мехмедали и Живко Жеков), а "акулите" от набори`97 и 99 се наложиха с един и същ резултат 1:0 (Валентин Иванов; Станислав Стоименов) при визитите си на по-големи с година възпитаници на школата на Несебър.

Наравно 1:1 завърши проверката между юношите младша възраст (родени 1994 година) на Черноморец и гостуващия Волов (Шумен). За този мач домакините една събраха 11 футболисти, след като петима от тях са на лагер-сбор с юношеския национален отбор, а други трима са контузени. /БЛИЦ