Игралият до съвсем скоро професионален футбол Здравко Станков е бил арестуван в Германия преди месец. Местните органи на реда прибрали вече бившия футболист на Видима-Раковски с обвинението - източване на кредитни карти, информира "Меридиан Мач". В момента тече следствие, което ще завърши съвсем скоро. След това 34-годишният Здравко го очаква съдебен процес.3_5.jpg

Станков е играл в доста български отбори. Започва кариерата си в ЦСКА, след което рита последователно в Металург (Перник), Велбъжд (Кюстендил), Черно море, Беласица, Македонска слава, Марек, АСК Олимпиакос (Гърция), Родопа, "Ботев" (Пловдив) и Локомотив (Мездра). Последният му тим е Видима-Раковски, за който има 11 мача през миналия сезон.

На път сме да се прочуем в Европа, тъй като за същото престъпление през февруари миналата година зад решетките попадна бившият елитен рефер Момчил Врайков. Той беше заловен от полицията в Дъблин и бързо обвинен в измами с кредитни карти. Съдията от Белене беше хванат със специални инструменти, служещи за извършването на престъпление, сред които е имало карти за извличане на информация.