Нападателят Георги Какалов е пред ново предизвикателство. Ексцентрикът, който се раздели за пореден път с "Ботев" (Пловдив) след края на есенния полусезон няма да подписва с Брестник, както се очакваше, а ще подсили "Ботев" (Враца).

Какалов от две седмици тренираше в тима от Източната "Б" група под ръководството на Йордан Боздански и очакваше обаждане от израелския Апоел (Беер Шева). В една от контролите на Брестник талантът получи контузия и последва задължителното преустановяване на тренировките.

Докато се лекува Какалов обаче е получил оферта от пастрока на национала Валери Божинов - Сашо Ангелов, който е старши треньор на "Ботев" (Враца).

"Много съм признателен за доверието на хората от Брестник, но за съжаление предложението на "Ботев" (Враца) е твърде интересно за мен - най-малко заради амбициите на отбора. Докато бях в Брестник имаше надежда да се завърна в "Ботев" (Пловдив), но Марин Бакалов каза, че е невъзможно. Вероятно ще приема предложението от Враца, за да съм далеч от близостта ми и напрежението "Ботев Пловдив". През лятото, ако съм здрав, със сигурност ще подпиша с Апоел (Беер Шева)", заяви за news4000 Георги Какалов.

Очаква се до края на седмицата нападателят да се присъедини към лидера в Западната "Б" група. /БЛИЦ