Халфът на "Левски" Александър Александров се е държал доста лошо със съотборниците си по време на престоя си в Черно море. Това обясни Георги Какалов, който се засече с Кривия на "Тича".

"Той викаше, крещеше, искаше да играем само с него. Когато не му подавахме, ни обиждаше", оплака се Какалов пред "Позвънете: ВестникЪт".

Според новия нападател на Пирин (Благоевград) все пак поведението на Александров е било обяснимо - "Това е нормално, защото той е много класен футболист и има право да бъде по-остър характер."

Двамата бяха част от Черно море, когато тимът спечели бронзовите медали през сезон 2008/09. Какалов се оплака, че още не си е получил половината премия за третата позиция тогава. За бронзовите медали босовете на "моряците" обещали по 5000 лева на човек, но Какалов взел само 2500 лева.

"Когато напуснах, шефовете ми обясниха, че на този етап не могат да ми дадат тези пари. И им влязох в положението. Времето обаче си мина, а аз пари не получих. Отписал съм тази сума. Иначе ръководството бе много коректно с мен през целия период, в който бях в клуба. Дори ми свършиха една частна услуга, която бе по техните възможности, за което съм им много благодарен. Ако мога да се върна някой ден да играя отново за Черно море. Ще бъда радостен", каза още Какалов. /БЛИЦ