Нападателят на Етър Георги Какалов заяви след равенството 0:0 с Добруджа, че е бил изгонен несправедливо от съдията Мартин Богдев. Реферът показа 10 картона, от които 2 червени. Скандалната ситуация беше в 39-ата минута, когато Какалов в атака беше блъснат и настъпен по ръката от вратаря Марков. Последва меле с блъскания между футболистите на двата тима, след което Богдев показа червени картони и на двамата.

"Нямаше никаква причина да получа червен картон, защото не съм посягал или удрял техен играч. Вратарят им ме блъсна, паднах на земята и ми стъпи на ръката, която е доста зле. Събраха се и двата отбора и стана суматоха, но не знам защо ми дадоха директен червен картон на мен", заяви пред sport-vt Георги Какалов.

Пропуски в атака лишиха Етър от заслужена победа в Добрич. Мачът завърши 0:0, като избраниците на Цанко Цветанов създадоха 4-5 отлични положения за гол, но така и не поразиха вратата на домакините. Пропуски направиха Александър Томаш и Ивайло Русев преди почивката, като след удара на втория с глава топката срещна и напречната греда. През втората част футболистите на Етър активно търсеха гола, но удари на Тодор Колев бяха извадени в корнер.