Наско Сираков се закани до две седмици да каже неща, които да имат последствията на атомна бомба. Изказването на легендата предизвика полемика и веднага тръгнаха версии какви ги е намислил славният голмайстор. Оказа се, че Сираков се гласи да маха Тодор Батков от "Левски" - нещо, което повечето от феновете с нетърпение очакват.

Легендата смятал да обедини богати българи, симпатизиращи на "сините", с които да купят клуба от адвоката. Сираков водел сериозни разговори с богаташи, като самият той се гласял да стане президент.

При положение, че планът на члена на Изпълкома на БФС проработи, феновете се чудят как той ще сформира екип заедно с Иво Тонев и Георги Иванов. Много вероятно е Гонзо да стане треньор, накъдето всъщност клонят везните, след като и Ивайло Петев отказа на "Левски", а Сираков да му бъде началник. Тонев пък ще продължи да се занимава със строежа на стадиона и няма да има намеса в спортно-техническите неща. Това обаче са планове, които едва ли ще се осъществят, ако преди това Сираков не успее да сформира стабилна група бизнесмени, която да се споразумее с Батков. Не е тайна, че адвокатът има да получава милиони левове, които през годините е отпускал от свои фирми като кредит на "Левски". Тепърва предстоят горещи дни и всички с нетърпение очакваме да разберем как ще действа Наско Сираков.