Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви след победата с 5:1 над Локомотив (София), че разликата в точките от лидера ЦСКА създава напрежение сред футболистите му. Наставникът на разградчани не пожела да коментира обвинението на Стойчо Младенов, който след нулевото равенство на ЦСКА с Марек призова БФС да разследва това, че шампионите са стимулирали дупничани. 

"Футболистите на Лудогорец бяха мотивирани. Контролирахме и държахме топката, но допуснахме грешка. До този момент Локомотив нямаха никакви положения. Второто полувреме не е за коментар. Видяхте за какво става въпрос. Футболистите се забавляваха, доволен съм. Можехме да вкараме още няколко гола", коментира Дерменджиев.

"Всеки отбор прави грешки и в защита, и в нападение. Не можем да избегнем напрежението. Има разлика в точките, играчите искат да ги наваксат и това създава напрежение. Има клатушкане в отделните мачове. Към края сме и се чувства умора", продължи треньорът на Лудогорец.

"Винаги съм се интересувал единствено от моя отбор. Друго не ме интересува. Винаги съм казвал, че Стойчо. Винаги знае как добре да мотивира ЦСКА. Не съм чул какво изказване е направил днес и не искам да коментирам", каза Дерменджиев.

"За 14 дни имаме 4 мача, включително пътуване до Мадрид. Мисля, че ще се представим на ниво", добави треньорът на Лудогорец.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите