Ръководството на "Левски" предупреждава феновете на тима да спазват белгийските закони, за да нямат проблеми с местната полиция преди, по време и след срещата между "сините" и Гент. Мачът от Група "C" на турнира Лига Европа е на 1 декември.

Съобщението на ръководството на "Левски" до феновете:

Относно футболния мач Гент - "Левски" на 1 декември искаме да предупредим всички фенове, че важи белгийския футболен закон. Всички инструкции, дадени от помощниците в организацията, служителите на реда и служителите по безопасност, трябва да се спазват.

Следното се забранява:
- Да се намирате под влияние на алкохол, наркотични или упойващи вещества
- Хвърлянето или изстрелването на каквито и да било предмети
- Да се намирате върху преградите или оградите
- Подстрекателството към побоища, омраза и гняв
- Текстове, символи, хорови изпълнения, жестове, неуместни изказвания, които дават поводи за расизъм, ксенофобия, правокация и дискриминация
- Внасянето на пиротехнически предмети (предизвикващи дим, светлина, шум) както и опита за внасянето им

Ще се извърши повърхностен контрол на облеклото и багажа, за да се детектират предмети, чиито внасяне в стадиона може да наруши хода на съзтезанието, обществения ред и да заплаши безопастността на зрителите.

Прътовете на знамената са разрешени само, ако отговарят на следните условия: Прътовете трябва да са гъвкави и леки, кухи, пластмасови, с максимална височина 1,5 метра и да се състоят от една част и от един прът на знаме.

Благодарим на всички фенове за стриктното съблюдаване на тези указания и желаем на всеки приятно и благополучно състезание.

Бъдете с "Левски" в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg