ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Христо Стоичков е на път да се кандидатира за президент на БФС, съобщиха източници на “ШОУ”. Камата е имал преди няколко дни среща с Христо Порточанов, на която двата са обсъждали в детайли предстоящия конгрес на футболния съюз. Най-вероятно форумът ще се състои през октомври, като точната дата на провеждането му ще стане известна в края на август или в началото на септември. Според наши информатори Ицо почти е склонил да приеме и да хвърли ръкавицата на Борислав Михайлов.
 
“Стоичков е на една ръка разстояние от голямото предизвикателство. На 95% е сигурно, че ще се навие. Остават още 5%, но ние сме сигурни, че Камата ще каже “да”. В момента няма кой друг да излезе срещу Боби. И не само да излезе, но и да го свали от власт”,отсичат от опозицията на настоящия президент на БФС.
 
Борислав Михайлов обаче също не спи и вече мисли за конгреса. Съвсем скоро неговата дясна ръка Камен Костадинов ще предприеме в стил “Иван Вуцов” обиколка из клубовете в страната, за да печели гласове. Депутатът от ДПС гарантирал на Боби, че ще му осигури твърдо оставане на футболния трон.