Вече два дни цялата футболна общественост у нас дискутира скандалите около срещата "Левски" - Литекс за Купата на България. Спорове около съдийството на Ахмед Ахмед, словесни престрелки и наказания белязаха вчерашния ден, когато БФС се произнесе по случая. Решенията на дисциплинарните комисии обаче породиха повече недоумение отколкото реална реакция на случилото се. Днес всички въпроси, коментари и недоизказани мнения ще получат своя отзвук в спортно шоу „Преди банята”.

Водещите Томислав Русев, Ники Александров и Борис Касабов са подготвили детайлен анализ на двубоя. Зрителите на TV7 ще станат свидели на нови гледни точки и интересни видео материали от сблъсъка, които ще дадат отговор на всички въпросителни след дербито.

Екипът на спортното шоу е подготвил нечувани досега детайли, статистика и много новни около сблъсъците от предстоящия кръг в „А” група. Зрителите ще могат да чуят експертни прогнози около ключовите дербита Локомотив (Пловдив) - ЦСКА и Черноморец (Бургас) – "Ботев" (Пловдив).

Триото водещи ще се появи на екран в 23:00 часа, за да поднесе на зрителите пълна информация за всички останали срещи в „А” група, моментното класиране и позциите на родните тимове.

В едночасовото издание на спортното шоу ще бъдат обсъдени и основните сблъсъци в Серия „А”, както и тегленият днес жребий за четвъртфиналите от Шампионската лига.

Очаквайте свръхдоза адреналин и футболни емоции от 23:00 часа по TV7.