Голмайсторът на Левски Станислав Костов така и не може да се възстанови и да играе на високо ниво в мач на "сините" от началото на сезона. В последните дни се появиха много информации за неговото състояние, както и за евентуална операция и колко време ще отсъства още от терена.

От достоверни източници БЛИЦ научи повече за състоянието на Костов и защо той се върна от Германия, без да бъде опериран.

Костов е невъзстановен от контузия още от края на миналия сезон. По време на подготовка той не успя да се възстанови и травмата постоянно се обаждаше. Петър Хубчев пък на няколко пъти го похвали, че играе с болки. В това състояние обаче няма как да бъде пълноценен.

Започват процедури и рехабилитация на Костов преди 2-3 седмици. Той обаче получава разкъсване в сухожилието на адуктора. Лекарският щаб на "сините" преценява, че трябва да го прати на изследвания в Германия, където специалистите са категорични - нужна е оперира. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18)

Лекарският щаб на "сините" преценява, че няма нужда от интервенция и на Костов е съобщено, че трябва да се прибира в България, без да ляга под ножа.

В момента състоянието на Костов не се е променило, той няма възможност да играе. Докторът на Левски и водещи имена в родната трамватология заедно опитват да изберат най-доброто лечение за голмайстора на изминалия сезон. 

Изгледи обаче скоро той да се върне на терена няма, а най-вероятно в крайна сметка Костов ще отиде на операция в Германия.След нея нападателят ще се възстановява около 6 седмици.