Причината Четин Садула още да няма договор с ЦСКА е, че от "Армията" все още се ослушват и не превеждат договорената сума за футболиста на Калиакра. Кметът на Каварна Цонко Цонев е категоричен, че Садула ще подпише договор с, когато от ЦСКА платят, пише “7 дни спорт”. В същото време наставникът на тима от Каварна Тони Здравков обяви, че за първи път в кариерата му се натъква на такъв прецедент.

“След като един клуб иска даден футболист, си изпълнява клаузите по договора и си плаща в договорения срок. Така излиза едва ли не, че Четин Садула е на проби в ЦСКА", заяви треньорът на каварненци Тони Здравков.

"Аз съм бил треньор не само в Калиакра и Левски. И като вземам футболист, карам ръководството стриктно да изпълни задълженията си към него. Сега и ние сме в неведение ще остане ли Садула в ЦСКА, ще се върне ли в Калиакра. Ако той все пак подпише с ЦСКА, ние ще търсим негов заместник, но не на всяка цена, а само ако се касае за класен футболист", добави наставникът.

Калиакра тренират двуразово днес и по един път до края на седмицата. На 16 януари отборът заминава на първия си подготвителен лагер в Мелник. /БЛИЦ