Румънският тим CSMS (Яш) се отказа в последния момент от участие в международния турнир "Албена къп 2014" и ще бъде заменен от отбора на Калиакра (Каварна), съобщава БТА.

След отказа на румънците в надпреварата ще играят арменският Арарат (Ереван), Спартак (Варна), Раковски и Калиакра. Турнирът се открива на утре със срещата между Спартак и Арарат.

Началният час на двубоя е 14.30. Той ще се играе на терен "Албена I". На 5 февруари ще се играят два двубоя. От 14 часа на терен "Албена III" играят Раковски и Арарат. От 14.30 на терен "Албена I" е срещата Спартак и Калиакра. Срещите от турнира продължават на 7 февруари.

От 14 часа на терен "Албена III" един срещу друг се изправят Арарат и Калиакра, а половин час по-късно на "Албена I" се срещат Раковски и Спартак. За 10 февруари е предвиден един мач. От 14 часа на "Албена I" играят Раковски и Калиакра. На 12 февруари от 14 часа на "Албена III" отборите, класирали се трети и четвърти, играят малък финал за третото място. В 14.30 на "Албена I" е финалът на турнира, в който ще играят класираните на първо и второ място в групата.