Треньорът на Литекс Христо Стоичков запази спокойствие след загубата с 0:1 от Локо (Пд), която класира "смърфовете" за сметка на тима му на финала за Купата на България.

"След загуба коментарите са малко. Анализите трябва да бъдат много. През първото полувреме играхме горе-долу добре. Когато не уважаваш противника, е така. Мислихме, че ще спечелим много лесно. Не може да го караме само на приказки", заяви Стоичков след злополучния за тима му 1/2-финал в Ловеч.

"В първенството ще го караме мач за мач и каквото стане", каза Камата.

"Когато играеш на собствен терен, трябва да си максимално концентриран. Някои футболисти трябва да се посъбудят малко. Избираме най-добрите за дадения мач и те играят. Тези мачове са нервни. Футболистите са професионалисти, трябва да играят първо за клубовете, а после да мислят за националния отбор. Ние не правим сметки", продължи Стоичков.

"Да се надяваме, че тази загуба няма да повлияе на нашия отбор, защото целта ни е да сме сред първите четири отбора. Моята работа е да гледам мач за мач, тренировка за тренировка", каза още наставникът на Литекс.