ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Локомотив (Пловдив) направи първи крачки за завръщането на Мартин Камбуров на "Лаута". Това е станало, след като почетният президент на "смърфовете" Христо Бонев се е свързал с бившия голаджия на тима и го е поканил отново да облече черно-бялата фланелка. Това обяви Мартин Камбуров, който заяви, че от собственика на Локо (Пд) Веселин Марешки зависи дали ще се завърне на "Лаута". Камбуров обаче критикува аптекарския бос за незнанието му по футболни въпроси, като го посъветва да се поинтересува кой всъщност е Мартин Камбуров.

"Вчера се чух с Бонев, бате Ицо бих му казал по-точно. Навива ме да се върна. Тези дни ще се срещнем в София", каза пред ТВ7 Мартин Камбуров, който се завърна в България, след като договорът му с китайския Далиен Шиде изтече и той стана свободен агент.

"Първо Марешки трябва да се осведоми кой съм аз! Да разбере какво съм направил за този клуб", заяви Камбуров, който 2004 година стана шампион на България със "смърфовете", а освен това е три пъти голмайстор на "А" група.

32-годишният нападател не скри също така, че се надява на повиквателна за националния отбор.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА