Новото попълнение на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров очаква сериозна битка на терена в утрешния мач срещу ЦСКА.  Двубоят е от 20 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

“Очаквам да победим утре, а дали аз ще играя, решението е на старши треньора. За мен ще е нормален мач. Трябва европейско поведение да покажем. Аз съм сигурен, че на терена всичко ще бъде нормално - битка.

Дано не се стигне до това да ни се смее цяла Европа с някакви излагации извън терена. Чувствам се добре, тренирам вече с отбора.  Призовавам всички да се пазят от COVID-19. Има си го корона вирусът, всеки го кара различно“, заяви Камбуров.

“Аз винаги съм бил лидер, така че няма да е по-различна ролята ми. Когато вкарвам -  се вижда, когато не вкарвам - пак. Ще стана голмайстор, ако сме здрави и отборът играе добре. Аз не мога да глътна топката от центъра и да я вкарам. Играл съм в Ботев - Локо пред 20 000 и не са ме посрещали добре, но съм свикнал. Аз съм професионалист. Със сигурност утре ще бъда човекът под прицел, но затова съм Мартин Камбуров, да си нося последствията”, каза ветеранът.